Emre Kılınç: Sezon başından beri aynı şeyi yaşıyoruz..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Hatayspor karşısında sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Emre Kılınç açıklamalarda bulundu. Maçın kırılma anının penaltıyı kaçırmaları olduğunu belirten milli oyuncu, Galatasaray'ı bulunduğu noktadan çıkartmak istediklerini belirtti.

Maça iyi başlamıştık, öne de geçtik. Ardından penaltı kazandık. Kırılma anı herkesin bildiği gibi o oldu, kaçırdık. Ondan sonra tekrar oyunu ele geçirdik, öne geçtik. Skoru koruyamadık. Sezon başından beri en çok yaşadığımız sıkıntı bu. Yediğimiz gollerin hepsi hemen hemen aynı. Buna önlem almaya çalışıyoruz. Maalesef her seferinde aynı şekilde gol yiyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra elimizden gelen özveriyi gösterip en iyi şekilde Galatasaray’ı bulunduğu bu durumdan çıkarmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0