Eren Aydın kiralık gidiyor!

Galatasaray'ın sezon içerisinde "pilot takım" projesi olarak açıkladığı Niğde Anadolu FK projesi devre arası itibariyle resmen start aldı. Ligin ilk yarısında çeşitli takımlarda kiralık olarak forma giyen bazı genç oyuncularını geri çağıran Cimbom, altyapıda dikkat çeken genç isimlerden Eren Aydın'ı da ligin ikinci yarısında 2.Lig ekibine kiralayacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon içerisinde pilot takım olarak açıkladığı Niğde Anadolu Kulübü projesi resmen başladı. Teknik direktörlüğüne Ceyhun Müderrisoğlu'nun getirildiği 2.Lig ekibi, ara transfer döneminde de kadrosunu değiştirmeye hazırlanıyor. Bu proje kapsamında, geçtiğimiz sezon U19 Ligi'ni kasıp kavuran 18 yaşındaki yıldız adayı Eren Aydın kiralık olarak Niğde'ye gidiyor. Geçen sezon attığı gollerle dikkat çeken ve bu sezon beklentilerin altında kalan Eren sezonun ikinci yarısında 2. Lig'de düşmeme mücadelesi verecek Niğde Anadolu Kulübü'nde forma giyecek. 

Eren Aydın dışında Galatasaray alt yapısında yetişen ve şuanda değişik kulüplerde forma giyen bazı genç oyuncuların da Niğde Anadolu Kulübü'ne gitmesi bekleniyor. Hatırlanacağı üzere, Gökay Güney de sezon başında kiralık olarak gittiği Bandırmaspor'dan geri çağrılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0