Gedson'un alternatifi Schafer!

Süper Lig'de ilk yarıyı 10. sırada kapatan ve kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray'da orta saha transferi için listenin ilk sırasında Gedson Fernandes yer alırken, scout ekibinin radarına sürpriz bir isim takıldı. Slovakya temsilcisi Dunajska'da forma giyen Macaristan milli takımı oyuncusu 22 yaşındaki Andras Schafer için yetkililer fiyat araştırması yaptı! 

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberlere göre; Galatasaray devre arasında takıma takviye yapmak için belirlediği listede sürpriz bir isme yer verdi. Sacha Boey tarzında düşük maliyetli, yüksek potansiyelli fırsat transferi kovalayan Galatasaray'ın listesine Macaristan'dan Andras Schafer girdi. 8 numara pozisyonunda oynayan Schafer, milli takımdan arkadaşı Fenerbahçeli Szalai'den Galatasaray hakkında bilgi aldı. 22 yaşındaki Macar oyuncu, bu sezon Dunajska Streda forması altında çıktığı 20 maçta sergilediği 3 gol ve 3 asistlik performansla dikkatleri üzerine çekti. 

ANDRAS SCHAFER KİMDİR?
Grundball altyapısından yetişen ve 2014 yılında MTK Budapeşte'ye transfer olan 1999 doğumlu orta saha oyuncusu 2019 yılının Ocak ayında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Genoa'ya transfer oldu. İtalya'da geçen kısa süreli macerasının ardından geçtiğimiz sezon Slovakya ekibi Dunajska'ya kiralanan Schafer, geçtiğimiz sezon başında da bonservisiyle transfer oldu ve 2024 yılına kadar sözleşme imzaladı. Macaristan milli takımında bugüne kadar 15 maçta forma giyen Schafer, merkez orta saha ve defansif orta saha pozisyonlarında görev yapıyor.  

Euro 2020'de grup aşamasında Portekiz, Fransa ve Almanya karşısında ilk 11'de başlayan Schafer; son olarak Dünya Kupası elemelerinde de Arnavutluk ve San Marino maçları dışındaki İngiltere, Andorra, Polonya karşısında ilk 11'de görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0