Florya komple değişiyor!

Süper Lig'de alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da geniş çaplı bir operasyon gerçekleşecek gibi görünüyor. Terim'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran başkan Burak Elmas, teknik ve idari kadronun tamamını değiştirme kararı aldı. 

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından, deneyimli teknik adamın ekibine de veda edildiği iddia edildi. Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim'in cezalı olduğu dönemde eleştirilen Selçuk İnan ve Necati Ateş ile yollar ayrıldı. Terim'in ekibinde yer alan idari menajer Şükrü Hanedar, sportif koordinatör Fatih İbradı, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz, Florya Metin Oktay Tesisleri Müdür Yardımcısı Ender Uysal, Medya Sorumlusu Eray Sözen'in de işine son verildiği belirtiliyor.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0