Florya'da yeni dönem başlıyor!

Teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran ve İspanyol teknik adam Domenec Torrent'i göreve getiren Galatasaray'da yeni bir dönem başlıyor. Dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen ve bu sabah başkanla birlikte Florya'ya geçecek olan İspanyol çalıştırıcı takımla tanışıp, ilk çalışmasını gerçekleştirecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından Florya'da yeni bir dönem başlıyor. Başkan Burak Elmas şu saatlerde (10.00) Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolcularla bir araya geldi. Fatih Terim dönemi de zaman zaman Florya'ya giden Burak Elmas yeni teknik direktör Domenec Torent ve futbolcuları tanıştıracak. Ayrıca futbolcularla kısa süre toplantı yapması bekleniyor.

TORRENT İDMANA ÇIKIYOR
Bu arada dün İstanbul'a gelen 59 yaşındaki İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in 11'de yapılacak idmanda takımın başında olması bekleniyor. Domenec Torrent gelmeden futbolcularla idman programını iletmiş ve bugün çift idman yapılacağını belirtmişti. Galatasaray günün ikinci idmanını ise bugün saat 17.00'de gerçekleştirecek.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0