Florya'da büyük değişim!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Florya'daki teknik ve idari kadronun geleceği merak konusu olurken, büyük bir değişim yaşanması da bekleniyor. Başkan Burak Elmas dün yaptığı basın toplantısında yaşanabileceklerin sinyalini verirken, İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in de kendi ekibini getireceği iddia edildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da Fatih Terimle yolların ayrılmasının ardından bir çok ismin görevden ayrılması bekleniyor. Terim'in yardımcıları, alt yapı, atletik performans ekibi ve idari kadroda çalışan bir çok isimle yolların ayrılması gündemde.. Değişmesi beklenen isimler arasında ilk sırada ise yardımcı antrenörler Selçuk İnan ve Necati Ateş bulunurken, idari tarafta da değişikliklere imza atılması bekleniyor.

Selçuk İnan ve Necati Ateş: Fatih Terim'in yardımcılığını yapıyordu. İki oyuncunun da istifa mektubu cebinde..

Fadıl Koşutan: Kaleci antrenörü olarak uzun zamandır ekipte yer alan Koşutan'ın geleceği bilinmiyor. 

Scott Piri: Fatih Terim'in ayrılığı sonrasında Amerikalı antrenörün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yasin Küçük: Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Scott Piri gelene kadar performans antrenörü olarak görev yapan Yasin Küçük, futbolcuların yaşadığı kas sakatlıklarının ardından eleştirilerin odak noktası olmuştu. Küçük'ün de ekipten ayrılması bekleniyor. 

Fahri Yılmaz: Florya Tesis Müdürü olarak görev yapıyordu. Terim'e en yakın isimlerden biri. İstifa etmese bile ilk gönderileceklerden.

Fatih İbradı: Futbol İdari ve Sportif Koordinatörü olarak kısa süre önce göreve başlamıştı. Terim'in ayrılığının ardından yönetime istifasını sundu.

Ali Yavaş: Fatih Terim'in dördüncü döneminin başlamasıyla birlikte altyapı sorumlusu olarak göreve başladı. Ayrılık sonrasında istifa kararı aldığını yönetime bildirdi. 

Şükrü Hanedar: Futbol A takımı idari direktörü olan Haneder, kariyerinin büyük bir kısmını Terim'le geçirdi. Ayrılık kararının ardından istifasını yönetime sundu ve kişisel hesabından da paylaştı. 

Eray Sözen: Futbol takımı medya sorumlusu olarak uzun yıllardır görev yapan Eray Sözen'in de istifa etmese bile görevden alınması bekleniyor.

Mert Çetin: Futbol takımı idari menajer yardımcısı olarak uzun yıllardır görev yapan Mert, aynı zamanda futbolcuların da tercümanlığını yapıyor. Çetin görevinden istifa etmese bile, gönderilmesi gündemde yer alıyor. 

Emre Utkucan: Galatasaray'da uzun zamandır scout şefi olarak görev yapan Utkucan hakkında her ne kadar ayrılık iddiaları yer alsa da, yönetimin bu konuda henüz verdiği bir karar bulunmuyor. 

Yener İnce: Uzun yıllardır Galatasaray kulüp doktoru olarak görev yapıyor. Yönetimin kendisiyle çalışıp çalışmayacağı henüz bilinmiyor.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0