Galatasaray, Alvaro Gonzalez'i istiyor!

alvaro gonzalez

Süper Lig'de kötü bir gidişata imza atan Galatasaray'da yönetim transfer için harekete geçti. Fransız basını Galatasaray'ın Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen İspanyol stoper Alvaro Gonzalez'i kadrosuna katmak istediği iddia etti. 

RMC Sport'ta yer alan habere göre Galatasaray, Marsilya ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol stoper Alvaro Gonzalez ile ilgileniyor. Sarı-Kırmızılı ekibin Marsilya'ya futbolcu için satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifi yapabileceği aktarılanlar arasında yer aldı. Teknik direktör Jorge Sampaoli'nin planları arasında yer almayan 32 yaşındaki savunma oyuncusu ise bu seçeneği değerlendiriyor. 

Alvaro Gonzalez'in her ne kadar önceliği Marsilya'da kalmak olsa da resmi teklif gelmesi halinde Sarı-Kırmızılı ekibe katılmaya ilgi duyacağı belirtiliyor. Alvaro Gonzalez bu sezon Fransız ekibinde 10 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0