Gedson da mutlu son!

Süper Lig'de bu sezon kötü bir gidiş sergileyen Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna ilk takviyesini de yapmaya hazırlanıyor. Yaz transfer döneminde son ana kadar transferi zorlanan ancak gerçekleşmeyen Gedson Fernandes de mutlu son yakın.. Portekizli genç oyuncunun 1.5 yıllık kiralık olarak Galatasaray'a gelmesi bekleniyor.

Fanatik gazetesinde yer alan haberlere göre; Galatasaray uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Gedson Fernandes transferinde mutlu sona geldi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Portekiz ekiplerinden Benfica'dan transfer edilen Gedson Fernandes, kısa süre içerisinde oynadığı futbolla fark yaratmıştı. Yaz transfer döneminde de yıldız orta saha oyuncusunu kadrosuna katmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar'ın girişimleri ise olumsuz sonuçlanmıştı. Ancak ara transfer döneminde kararlı ve emin adımlarla görüşmeleri sürdüren Aslan, bu kez temaslarda sona geldi. Gedson Fernandes ve kulübü ile her konuda anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.

1.5 YILLIK KİRALIK
Buna göre Benfica ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcu ile 1.5 senelik kontrat imzalanacak. Yani kiralık kontrat sona erdiğinde Gedson Fernandes de boşa çıkacak ve doğrudan Sarı-Kırmızılı kulübe bonservisiyle transfer olabilecek. Ayrıca bu süre içerisinde Benfica'ya ödenecek para da belli oldu. Galatasaray Yönetimi'nin, Portekizli yıldız için kulübüne 1.5 sene içerisinde yaklaşık 4 milyon Euro civarında bir ödeme yapması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0