Galatasaray'da Feghouli gerçeği!

Sezon başında takımdan ayrılması beklenen ancak teklif gelmemesi nedeniyle takımda kalan Sofiane Feghouli için devre arasında ayrılık iddiaları yer alırken, ismi Başakşehir kulübüyle anılan Cezayirli oyuncunun geleceği belli oldu. 

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve devre arasında takımdan ayrılacağı iddia edilen Sofiane Feghoul hakkında gerçek ortaya çıktı. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in ilgilendiği iddia edilen 32 yaşındaki Cezayirli oyuncu için herhangi bir resmi teklif gelmediği ortaya çıktı. Başakşehir cephesinin Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru'yla ilgilendiği belirtildi. 

Galatasaray'da hali hazırda en yüksek ücret alan isimlerden birisi olan Sofiane Feghouli, bu sezon 23 maçta 5 gol - 3 asistlik performans sergiledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0