Giresun maçı öncesi 10 eksik!

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında Giresunspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim cezasının ardından kulübeye dönecek. Deneyimli teknik adamın ligde sahalara geri döneceği karşılaşmada takımdaki 10 oyuncunun eksikliği ise can sıkıcı noktada..

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk, Fatih Öztürk ve Taylan Antalyalı'nın yanı sıra sakatlıkları devam eden Fernando Muslera ve Mbaye Diagne’nin tedavisine devam edildi. Sarı kart cezalıları olan Kerem Aktürkoğlu ve Marcao'yla birlikte milli takımda yer alan Mostafa Mohamed ve Sofiane Feghouli de maç kadrosunda yer almayacak. 

ÜÇ OYUNCU SINIRDA
Galatasaray'da hafta sonu oynanacak olan Giresunspor karşılaşması öncesinde Deandre Yedlin, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu üç oyuncu mücadelede sarı kart görmesi halinde 21. haftada oynanacak olan Hatayspor karşılaşmasında görev yapamayacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0