Galatasaray'da fikir ayrılığı!

Süper Lig'de zirveden bir hayli uzakta olan ve devreyi 10.sırada kapatan Galatasaray'da ilk yarının değerlendirme toplantısında sert rüzgarlar esti. Başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim arasında yaşanan zirvenin detayları belli olurken, ilk yarıda ligdeki başarısızlığın sebepleri de masaya yatırıldı. Başkan Elmas, görüşmede teknik direktör Fatih Terim'e düşüncelerini paylaşırken deneyimli teknik adam yaşanan fikir ayrılıklarından rahatsız oldu. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de aradığını bulamayan, Ziraat Türkiye Kupası’na havlu atan, ancak Avrupa’da iyi işler yapmaya soyunan Galatasaray’da sular bir türlü durulmuyor. Son dönemde gelen sportif başarısızlıkların ardından buna çare bulmaya çalışan başkan Elmas’ın, tecrübeli teknik adamı yeşil sahalardan idareciliğe taşımayı planladığı ortaya çıktı. Terim’in hem sahaya odaklanıp hem de idari açıdan büyük sorumluklar almasının sıkıntı yarattığını düşünen Elmas, bunu büyük bir sorun olarak nitelendiriyor. Başkan ayrıca Terim'in yardımcıları Necati Ateş ile Selçuk İnan’ı yetersiz görmesinin de fikir ayrılığı yarattığı ortaya çıktı. Deneyimli teknik adamın da bu gelişmelerden rahatsız olduğu belirtildi.

BAŞARISIZLIĞI KİMSE SAHİPLENMEDİ
Galatasaray’da başarısızlığı kimsenin sahiplenmemesi, başkan Burak Elmas ve yönetimi içinde rahatsızlık yarattı.
Yönetim kurulunun bu konudan dolayı sitem içinde olduğu öğrenildi. Florya’nın herhangi bir özeleştiride bulunmamasını doğru bir hareket olarak görmeyen Elmas’ın, Denizli ile yapılan kupa maçı sonrası bu konudaki rahatsızlığını teknik direktör Fatih Terim’e de ilettiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın ise bu yaklaşıma çok içerlediği belirtildi.

FİKİR AYRILIĞI: TRANSFER
Denizlispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından, "Gerekirse transfer yapmayız" açıklaması yapan teknik direktör Fatih Terim’in yönetimden futbolcu talebinde bulunması, fikir ayrılığı ortaya çıkardı. Terim takımın güçlendirilmesi gerektiğini savunurken, yönetim ise ekonomik nedenlerden dolayı buna sıcak bakmıyor. Yönetimin, oyuncu satmadan transfer yapılmasının handikapları üzerinde durduğu belirtildi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin, "Bu takımı da oluşturan Terim" düşüncesinde olduğu, yeni yatırımların kulübün geleceğini tehlikeye sokabileceklerini düşündükleri ifade edildi. Bu fikir ayrılığı Başkan Burak Elmas ile Terim arasında soğuk rüzgarlar estirdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0