Burak Elmas'tan flaş değişiklikler!

Süper Lig'de ilk yarıyı 10. sırada tamamlayan Galatasaray'da radikal değişiklikler yaşanacak.. Teknik direktör Fatih Terim ile geçtiğimiz günlerde bir toplantı yapan Burak Elmas, rahatsızlıklarını dile getirirken teknik ekip ve idari kadroda değişiklik yapılması talebini Terim'e iletti. Deneyimli teknik adam ile yol haritasını belirleyen Elmas, flaş değişikliklere imza attı! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas son dönemde yaşananlar sonrasında radikal kararlar uygulamaya başladı. Özellikle ligde ve kupada yarattığı hayal kırıklığı sonrasında rahatsızlıklarını dile getiren, yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın performansını yetersiz bulan başkan Burak Elmas’ın önemli bir karara daha imza attığı ortaya çıktı. Fatih Terim’in ekibine 2 teknik adam takviyesi yapılmasını isteyen Elmas’ın, Galatasaray ’da uzun yıllardır transfer operasyonlarında önemli işlere imza atan sportif direktör Şükrü Hanedar ile idari menajer Uğur Yıldız’ı da pasifize ettiği öğrenildi. Geçmiş dönemde sayısız transferlere imza atan ikili artık operasyonlarda çok ön planda olmayacak.

TRANSFERDE ORTAK AKIL YÜRÜTÜLECEK
Sarı - kırmızılı kulübün transferlerinde artık Fatih Terim ile birlikte, yönetimin belirleyeceği bir ekip söz sahibi olacak. Elmas’ın geçtiğimiz günlerde Terim ve futbolculara açık biçimde belirttiği mali tablo çerçevesinde, teknik heyetin istediği transferler için bu yeni ekip görüşmelerde bulunacak ve gerekli hamleleri yapacak.

Öte yandan ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen yönetim oyuncu satışı konusuna çok sıcak bakmaya başladı. Yönetim birçok kulübün listesinde bulunan Marcao, Kerem Aktürkoğlu ile Mustafa Muhammed için gelecek olan teklifleri göz ardı etmeyecek. “Değerini bulan her oyuncu için gelecek teklifleri dikkate almalıyız” düşüncesinde olan başkan Burak Elmas, ile kurmayları masaya gelecek resmi tekliflere göre hareket edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0