Üçlü paket: 55 milyon Euro!

Sezon başında kadrosunda büyük bir yapılanma yapan Galatasaray, takımı gençleştirmenin ödülünü alacak gibi görünüyor. Süper Lig'de işler pek yolunda gitmese de, Avrupa Ligi'nde başarılı bir grafik çizen Aslan'ın üç oyuncusu da devlerin radarına girdi. Burak Elmas yönetimi ise, Avrupa kulüplerinin takip ettiği 3 isim için toplamda 50-55 milyon Euro'luk gelir bekliyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk yarıda umduğunu bulamayan Galatasaray, son 16'a kaldığı Avrupa Ligi'nde başarıyı hedeflerken; devre arasında takımın yıldızları da Avrupa kulüplerinin radarına takılmış durumda.. Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine takan Marcao için son olarak İngiliz devi Manchester United'ın devrede olduğu iddia edilirken; sezon başında kadroya katılan Victor Nelsson'u da takip edenler arasında Inter yer alıyor. İki futbolcu, özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde takımının Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'nın yer aldığı gruptan lider çıkmasında büyük pay sahibi oldu. Hâl böyle olunca Marcao ve Nelsson'un gösterdiği bu performans, Avrupa devlerinin de ilgisini çekti.

MARCAO 20 + PAY, NELSSON 25 MİLYON EURO
Galatasaray yönetimi yaşanan bu gelişmeler sonrasında Marcao ve Nelsson için şartlarını da belirledi. 25 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için 20 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan pay talep edecek olan yönetim, Danimarkalı savunmacıyı da yalnızca 25 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesi halinde bırakmaya niyetli görünüyor. 

MOHAMMED İÇİN 10 MILYON EURO VE ÜZERİ
Galatasaray'ın geçtiğimiz günlerde bonservisini aldığı Mostafa Mohamed ise, sezon başında direkten döndüğü Fransa'ya bu kez gidebilir. Mısırlı golcü oyuncuyu Lille ve Marsilya scoutları yakından takip ederken, Afrika Kupası'nda da gözler üzerinde olacak. Burak Elmas yönetimi, 24 yaşındaki oyuncuya 10 milyon Euro ve üzeri gelecek teklifleri değerlendirecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0