Galatasaray'da yaprak dökümü!

Süper Lig'de bu sezon kötü günler geçiren ve son olarak teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da yaprak dökümü sürüyor. Kiralık sözleşmesi feshedilen Gustavo Assunçao'nun ardından önümüzdeki günlerde Galatasaray'da üç ismin daha takımdan ayrılması bekleniyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da bazı isimler için takıma veda etme vakti.. Önümüzdeki hafta transfer bombalarını patlatması beklenen Sarı-Kırmızılılar'da birçok oyuncuyla yollar ayrılıyor. Bunlardan ilki Gustavo Assuncao'ydu. Bu sezon sadece 2 maçta çok kısa süre alan 21 yaşındaki futbolcunun kiralık sözleşmesi iptal edildi. Genç oyuncu, kulübü Famalicao'ya geri döndü. Operasyonun bir sonraki adımında, Babel'in gönderilmesi planlanıyor. Hollandalı yıldızın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilecek. Sağ bek Yedlin ise bir süre önce anlaşamadığı ABD takımı Inter Miami ile bu kez el sıkıştı. Sarı-Kırmızılı kulübün bu transferden 500 bin Euro civarında bir bonservis geliri elde edeceği belirtiliyor.

DIAGNE VE LUYINDAMA SIRADA..

Diğer taraftan Belçika ekibi Antwerp ile anlaşan Luyindama'nın da, Trabzonspor maçı sonrasında Türkiye'den ayrılacağı öğrenildi. Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin satılması için ise sakatlığının geçmesi bekleniyor. Tecrübeli futbolcu ya bonservisiyle birlikte satılacak ya da satın alma opsiyonuyla kiralık verilecek. Böylece hem yabancı kontenjanında yer açılacak hem de yeni transferler için maaş bütçesi oluşturulacak.

FCN Blog'un konsept programı Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Galatasaray'da yaşanan yönetim krizi, Domenec Torrent'in saha içi tercihleri ve sportif direktörlük için ismi geçen Luis Campos'u masaya yatırdık!
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0