Okan'ın geri dönmesi için para ödenecek!

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Giresunspor'a gönderdiği Okan Kocuk hakkında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kaleci transferi yapmak yerine tecrübeli kaleciyi geri çağırmayı düşünen yönetim, Giresunspor ile yaptığı görüşmelerin ardından oyuncusunu geri çağırmak için para ödeyecek!  

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray 'da son yılların en ilginç transfer hamlesi gerçekleşmek üzere.. Fernando Muslera'nın yokluğunda kaleyi İsmail Çipe'ye devretmek zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar, sezon başında Giresunspor'a kiralık gönderilen ve başarılı bir performans sergileyen Okan Kocuk'u geri çağırmaya karar verdi. Ancak ekonomik krizde olan Karadeniz kulübü, transfer tahtasını açamadığı için para arayışında ve bunu da Okan'ı geri isteyen Galatasaray'dan talep ediyorlar. Sarı-Kırmızılı yönetim, Giresun'a para ödeyerek kendi oyuncusunu yeniden almaya çalışacak. Önümüzdeki hafta operasyonun gerçekleşmesi bekleniyor. Camiada ise Okan'ı gönderip İsmail'i takımda tutan takımın eski hocası Fatih Terim'e tepkiler var. 

4 PENALTI KURTARDI
Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta Giresunspor kalesini koruyan Okan, bu karşılaşmalarda 6 kez kalesini gole kapatmayı başardı. Tecrübeli kaleci, özellikle son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çekerken bu sezon kurtardığı 4 penaltıyla ligin bu alanda en iyi ismi olarak göze çarpıyor. 

FCN Blog'un konsept programı Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Galatasaray'da yaşanan yönetim krizi, Domenec Torrent'in saha içi tercihleri ve sportif direktörlük için ismi geçen Luis Campos'u masaya yatırdık!
 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0