Gedson'da aradaki fark 2.5 milyon Euro!

Sezon başından beri Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve tabir-i caizse yılan hikayesine dönen Gedson Fernandes transferi için kulüpler arası görüşmeler sürüyor. Galatasaray'a dönmek istediğini Benfica yönetimine ileten Portekizli oyuncu bir süredir takımıyla çalışmalara katılmazken, iki kulüp arasında 2.5 milyon Euro'luk fark olduğu belirtildi! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, ara transfer döneminde orta sahayı Gedson Fernandes ile güçlendirmek istiyor. Benfica ile 23 yaşındaki futbolcu için temaslar devam ederken, Galatasaray başkanı Burak Elmas transfer için Portekiz ekibinin başkanı Rui Costa ile yeniden görüşme kararı aldı. Portekizli futbolcu ile 1.5 seneliğine 1.8 milyon Euro'ya anlaşan Galatasaray yönetimi, sözleşmede yer alacak olan 8.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma ücretini 6 milyon Euro'ya düşürebilirse yılan hikayesine dönen bu transferi resmen açıklayacak.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui ve Bafetimbi Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0