Gedson'un yerine Pulgar geliyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna mutlaka bir orta saha takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da listenin ilk sırasında Gedson Fernandes olmasına karşın Portekizli oyuncunun transferini noktalayamayan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Aslan'ın hedefinde ise Fiorentina'da forma giyen Şili'li orta saha oyuncusu Erick Pulgar var.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar'ın transferi için en güçlü aday olduğunu iddia etti. Şilili orta saha oyuncusunun, bu sezon Fiorentina'da sadece 8 maçta forma şansı bulduğu kaydedildi. 2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Pulgar, satın alma opsiyonlu kiralanabilir.

28 yaşındaki orta saha oyuncusunun İtalyan kulüp Fiorentina'dan ayrılabileceğini belirten Di Marzio, Pulgar ile ilgilenen diğer takımın Fransa Ligi ekibi Marsilya olduğunu ileri sürdü. Marsilya ve Fiorentina'nın ilişkilerinin geçen sezon gerçekleşen Lirola transferinden dolayı zayıf olduğu ve Galatasaray'ın bu transferde daha önce olduğu belirtildi.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0