Gomis transferi resmen açıkladı!

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray, ara transfer döneminin ilk imzasını attırmak üzere.. Al-Hilal ile olan sözleşmesini fesheden Bafetimbi Gomis ile bir süredir görüşen Galatasaray yönetimi, Fransız yıldızla 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak! 

Geçtiğimiz günlerde başkan Burak Elmas katıldığı televizyon programında "Gomis ile görüşüyoruz." açıklamasını yaptıktan sonra 30 Ocak'ta çeşitli medya kuruluşlarının eş zamanlı olarak girdiği Galatasaray - Gomis haberlerine Fransız yıldız kişisel hesabından açıklama yaparak cevapladı. Bir süredir transfer görüşmeleri için İstanbul'da bulunan Gomis kişisel hesabından Galatasaray formalı bir paylaşımda bulunarak, "Az önce iyi bir haber aldığınızda… gülümsemem her şeyi söylüyor!" ifadelerini kullandı. 

Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'a dönüşü sonrası Aleyna Tilki sosyal medyadan bir mesaj yolladı. Twitter hesabından bir gönderi yayınlayan Aleyna Tilki, "Gomis'i getirdim. Başardık" dedi ve Fransız futbolcuya hoş geldin dedi. Fransız golcü oyuncu ise genç şarkıcının mesajına "Geri döndüğüme çok mutluyum! Şimdi sırada gollerime devam edip senin müziğini dinlemeliyim çünkü şarkını çok özledim!" şeklinde cevap verdi.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0