Kaleye yeni aday Roman Burki!

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ün performansından memnun olmayan Galatasaray'da büyük bir sorun haline gelen kaleci transferi gerçekleşiyor. Sezon başında Giresunspor'a kiralanan Okan Kocuk'u geri döndüremeyen Sarı-Kırmızılıların listesinin ilk sırasında Borussia Dortmund'un yedek kalecisi Roman Bürki var.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Okan Kocuk için Giresunspor'dan olumlu yanıt alamayan Galatasaray , kaleci transferinde rotayı Almanya'ya çevirdi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen ve Burak Elmas ile görüşen Luis Campos'un da kaleci transferi yapılması gerektiğini belirtmesi ile çalışmalar hız kazandı ve Galatasaray yeni kalecisini buldu. Bir son dakika sürprizi olmazsa Galatasaray'ın yeni kalecisi Roman Bürki oluyor. Dortmund'un İsviçreli yedek kalecisiyle anlaşma sağlandı, Bürki 4 aylığına kiralık olarak Galatasaray'a gelmeye çok yakın. Sezon sonuna kadar kiralanacak olan Roman Bürki'nin kontratında satın alma opsiyonu da yer alacak. 

Alman ekibiyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki İsviçreli kaleci, bu sezon hiç görev yapamazken geçen sezon Dortmund kalesini 24 maçta korumayı başardı. Tecrübeli kaleci bu sezon formasını sezon başında Stuttgart'tan 15 milyon Euro bonservisle transfer edilen Gregor Kobel'e kaptırdı. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui ve Bafetimbi Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0