Luis Campos teklifi kabul etti!

Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Florya'da yeni bir yapılanmaya giden ve İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in yanı sıra futbol şubesini deneyimli bir isme emanet etmek isteyen Burak Elmas, bir süredir görüştüğü Portekizli futbol adamı Luis Campos ile anlaşma sağladı. 

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın sportif direktörlük konusunda görüşmeler yaptığı Portekizli dünyaca ünlü yöneticiyle anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen ve başkan Elmas'la birlikte Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarını izleyen Luis Campos hafta başında ülkesine dönmüştü. Yapılan görüşmeler neticesinde bir çok konuda anlaşma sağlanan Campos'un yeni dönemden itibaren Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın sportif direktörlük konusunda danışmanı olacağı öğrenildi. Portekizli dünyaca ünlü futbol adamı Başkan Burak Elmas’ın danışmanlığı yapacak. Campos transfer, altyapı ve oyuncu satışında yardımcı olacak. 

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui, Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0