Tuzlaspor karşısında skandal skor!

Süper Lig'e verilen arada hazırlık maçında Tuzlaspor ile karşılaşan Galatasaray, rakibi karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Sezon içerisinde şans bulamayan ve uzun süreli sakatlıktan çıkan Elabdelloui'nin de forma giydiği mücadelede takımımız sahadan 6-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. 

Teknik direktör Domenec Torrent hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de Berk Balaban, Omar Elabdelloui, Taylan Antalyalı, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Bartuğ Elmaz, Halil Dervişoğlu'na şans verdi. 16. dakikada Aytaç’ın soldan kestiği frikikte Tuzlaspor savunması topu kendi ağlarına yolladı. Tuzlaspor’un Ezeh’in 21 ve 27. dakikada bulduğu gollerle ilk yarı 2-1 sona erdi. Galatasaray, ikinci yarıya Fatih Öztürk, Omar Elabdelloui, Ryan Babel, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Emre Kılınç, Bartuğ Elmaz, Arda Turan, Sofiane Feghouli 11’iyle çıktı. Maça devam edemeyen Fatih Öztürk, 69’da yerini Berk’e bırakırken aynı dakikada Omar da Musa Çelik ile değişti. İkinci yarıda Galatasaray Ömer Bayram ile, Tuzlaspor Ezeh, Kutay, Metincan ve Sedat ile goller buldu ve karşılaşma 6-2 sona erdi.

İLGİNÇ ANLAR: BERK TEKRAR FORMA GİYDİ
Oynanan hazırlık karşılaşmasında ilginç anlara da sahne oldu. Galatasaray, maça kalede Berk Balaban ile başladı ilerleyen dakikalarda oyuncu değişikliği ile Fatih Öztürk, Berk Balaban'ın yerine kaleye geçti. Oyuna giren Fatih Öztürk baş dönmesi yaşayınca İsmail Çipe de sakat olduğu için Tuzlaspor'la da yapıla görüşme sonrasında Galatasaray'ın kalesine tekrar Berk Balaban geçti.

DOMENEC TORRENT: SKOR DEĞİL, FİZİKSEL DURUM ÖNEMLİ
Teknik direktörümüz Domenec Torrent maçın ardından “Futbolda skor elbette önemli. Ama biz bu maçta teknik ve taktikten ziyade, futbolcularımızın fiziki durumunu görmek istedik. Trabzonspor maçından sonra fiziksel durumlarını yükseltmek için yoğun antrenman temposuna girdik. Üst üste çift antrenmanlı günlerin ardından bugün fiziksel olarak kaç dakika performans vereceklerini test ettik. Bazı mevkilerdeki sıkıntılar nedeniyle farklı oyuncuların farklı pozisyonlardaki (Örneğin Bartuğ’un sağ bekte, Taylan’ın stoperde) verimlerine baktık” değerlendirmesinde bulundu.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui, Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0