Luis Campos görüşmeye geldi!

Teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından takımı Domenec Torrent'e emanet eden ve Florya'da da ciddi bir yapılanmaya giden Galatasaray'da sportif direktörlük için ilk sırada Luis Campos'un ismi yer alıyor. Dünyanın en iyileri arasında yer alan Portekizli yönetici, görüşmeler için İstanbul'a geldi. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından futbol şubesinde yaşanan kabuk değişimi devam ediyor. Dünyaca ünlü futbol adamı Luis Campos'u kulüp bünyesine katmak isteyen Galatasaray başkanı Burak Elmas, Portekizli futbol aklını İstanbul'a davet etti. Ünlü futbol adamı görüşmeler için yardımcısı 32 yaşındaki Joao Sacramento ile birlikte İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılı kulüpte sportif direktörlük pozisyonu yerine danışman olarak görev alması beklenen Luis Campos, kısa bir süre içerisinde başkan Burak Elmas ile yüzyüze bir görüşme gerçekleştirecek. 

Portekzili futbol adamının yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçını da tribünden izlemesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0