Torrent ekibiyle tesislere kamp kurdu!

Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent, iç sahada çıkacağı ilk maç için sabırsızlanıyor. İspanyol teknik adam, ligde uzun süredir galibiyete hasret olan takıma 3 puanı kazandırmanın yanı sıra taraftarlara da merhaba demek için ekibiyle birlikte Florya'da adeta kamp yapıyor! 

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent ve yardımcı antrenörlerin Kasımpaşa ve Trabzonspor karşılaşmalarından önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdikleri öğrenildi. İspanyol teknik adam ve ekibi, rakiplerinin son maçlarını izleyerek galibiyet planları yapıyor. Torrent iç sahada oynanacak olan karşılaşmadan net bir galibiyetle ayrılarak taraftara 3 puanla merhaba demek ve Hatay deplasmanında alınan mağlubiyeti unutturmak istiyor.

21 maçta topladığı 21 puanla düşme potasında yer alan Kasımpaşa son haftalarda çok formda. Lacivert-beyazlı ekip, ligdeki son 3 maçından da galibiyetle ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0