Muslera hakkında flaş karar!

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında devre arası transfer döneminde yapılacak hamleler dikkat çekerken, Domenec Torrent mesaiye hızlı bir giriş yaptı. Muslera'nın sakatlığı sonrasında takıma bir kaleci takviyesi gerektiğini belirten İspanyol teknik adamın raporu doğrultusunda yönetim harekete geçti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Domenec Torrent mesaisine hızlı başladı. İspanyol teknik adamın Fernando Muslera ile ilgili kararını verdiği öğrenildi. Torrent, sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalacak olan Muslera’nın yokluğunda yaşanan problemin takıma olumsuz yansıdığını tespit ederek başkan Burak Elmas’tan tecrübeli bir kaleci istedi. Başkan Elmas ve yönetimin, Domenec Torrent’ten gelen ilk rapor sonrası kaleci arayışına başladığı bildirildi. Bu çerçevede Muslera’nın sözleşmesinin 6 aylığına fesih edileceği, bu süreçte kalenin yabancı bir eldivene teslim edileceğinin altı çizildi.

Muslera’nın en erken mart başında takıma dönmesinin büyük risk olduğunu ve bu süreçte takımın Süper Lig’de sıkıntı yaşayabileceğini anlatan Torrent’in, "Yaşı ilerlemiş bir kalecinin form tutması da kolay değil" dediği öğrenildi. Yönetimin şanssız bir sakatlık yaşayan Uruguaylı file bekçisi Muslera’ya, "Senin kontratın 2024’te sona eriyor. Kulübümüz buna sadık kalacak ama ligin ikinci yarısını da riske etmek istemiyoruz. Bu konuda senden anlayış bekliyoruz." diyeceği bildirildi.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0