İsmail yerine Berk'e şans!

Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kaleyi devralan ancak performansıyla eleştirilerin odak noktası haline gelen İsmail Çipe'ye kötü haber.. Terim'in yerine göreve gelen İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent, antrenmanlarda genç kaleci Berk Balaban'a şans verirken, Hatay deplasmanında da kaleyi 22 yaşındaki genç eldivene verebilir. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından İspanyol teknik direktör Domenec Torrent göreve gelmişti. Başarılı hocanın mesaiye başlaması sonrasında günde çift idmana dönmesi Sarı-Kırmızılılar'da radikal değişiklikler olabileceğinin sinyalini vermişti. Fernando Muslera'nın sakatlığı sürecinde Fatih Terim kaleci 26 yaşındaki kaleci İsmail Çipe'ye kaleyi emanet ederken, tecrübeli eldivenin performansı adeta saç baş yoldurtmuştu. Gelmeden evvel Galatasaray'ın son maçlarını ekibiyle birlikte izleyen Torrent'in bu konuda gençlere güvendiği ve sezon başında kiralık gönderilmeyip takımda tutulan Berk Balaban'a şans verebileceği öğrenildi.

İdmanlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken 22 yaşındaki kalecinin, yeni hocası Torrent'in gözüne girmek adına ekstra mesai harcadığı ve halihazırda görevine devam eden kaleci antrenörü Fadıl Koşutan ile çalışmalarını sürdürdüğü de gelen haberler arasında yer alıyor.

BU SEZON 35 DAKİKA GÖREV YAPTI
Bu sezon başında UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Galatasaray'ın evinde oynadığı St. Johnstone karşılaşmasında 55. dakikada Fernando Muslera'nın kırmızı kart görmesinin ardından 35 dakika görev yapan Berk, sezon genelinde dördüncü kaleci olarak antrenmanlarda yer aldı. 22 yaşındaki kaleci geçen sezonu 1.Lig ekiplerinden Ankaraspor'da kiralık olarak geçirdi ve sezon boyunca toplam 10 maçta görev yaptı. 

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0