Önce lig, sonra Avrupa!

Fatih Terim'in görevden alınmasının ardından teknik direktör koltuğuna oturan Domenec Torrent yönetimle yaptığı görüşmede yol haritasını da belirledi. Ligde istikrarsız bir görüntü çizen ve 12. sıraya kadar gerileyen Galatasaray'da öncelik ligde üst sıralara tırmanmak.. Avrupa Ligi'nde hedef için ise, biraz daha zaman var! 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, ilk olarak Süper Lig'de işleri yoluna koymaya çalışacak. İspanyol çalıştırıcı, 20 maçta topladığı 27 puanla 12. sırada yer alan sarı-kırmızılı takımı üst sıralara taşımak için mücadele edecek. Torrent, son 9 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Galatasaray'a kazanma alışkanlığı kazandıracak. Süper Lig'de her ne kadar zirveden 22 puan uzakta olsa da, Galatasaray'ın ilk 5 ile arasındaki puan farkı sadece 5 puan. Bu nedenle de üst sıralara tırmanmak üstüste alınacak bir kaç galibiyetle gerçekleşebilir. Yönetimle yaptığı görüşmede de bu konuya değinen İspanyol teknik adam, ligde maç kazanarak üst sıralara çıkmayı hedeflediği ancak zorlu bir fikstürle karşı karşıya olduklarını belirtti. 

59 yaşındaki teknik adamın en büyük hedefi ise Avrupa'da başarılı olabilmek. Fatih Terim yönetiminde grup aşamasını namağlup lider bitirerek Avrupa Ligi'nde son 16  turunda mücadele edecek olan Galatasaray'da, yeni teknik direktör Torrent finale kadar gitmeyi hedefliyor.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0