Torrent çözümü içeriden arayacak!

Galatasaray'da yaşanan teknik direktör değişikliği sonrasında göreve gelen Domenec Torrent yardımcılarıyla birlikte takımı analiz ederken, bazı isimlere de yeni bir şans doğdu. İspanyol teknik adam kadroda gördüğü eksikleri önce takım içinden çözmek isterken ve ligin ilk bölümünde pek şans bulamayan isimlere forma vermeye hazırlanıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le yıldızları barışmayan önemli isimlere Domenec Torrent'le ikinci bir şans geldi. Bir haftadır Cimbom'un maçlarını izleyen Torrent, çözümü öncelikle transferde değil, takım içerisinde bulmaya çalışacak. İspanyol hoca, Emre Kılınç başta olmak üzere, düzenli oynama fırsatı yakalayamayan Barış Alper Yılmaz ve Aytaç Kara gibi isimleri değerlendirecek. Morutan'dan daha çok faydalanmayı düşünen Torrent, hücum oyuncusu Halil Dervişoğlu ile de özel olarak ilgilenecek. Halil'in bitiricilikte yaşadığı sıkıntı, ekstra antrenmanlarla düzeltilecek.

GİDECEKLER GÖRE TAKVİYE GÜNDEMDE
Galatasaray, transferde ise 59 yaşındaki teknik adamın bir hafta içinde vereceği rapora göre somut adımlar atacak. Terim görevdeyken Assunçao'nun sözleşmesinin feshine, Luyindama'nın Belçika'ya kiralanmasına ve Adana Demirspor'la anlaşan Fatih Öztürk'le yolların ayrılmasına karar verilmişti. Torrent, bu durumu da tekrar gözden geçirecek. Ara transferde takımdan ayrılacak isimlere göre kale, orta saha ve forvete takviye yapılması planlanıyor. Benfica'nın bonservisini 8 milyon Euro olarak belirlediği Gedson Fernandes de gündemdeki yerini koruyor.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0