Riquna Williams ile yollar ayrıldı!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Euroleague Women'da mücadele eden Galatasaray kadın basketbol takımı, sezon başında kadrosuna kattığı Amerikalı oyun kurucu Riquna Williams ile yollarını ayırdığını açıkladı. 

Sarayın Sultanları'nda uzun süredir resmileşmesi beklenen ayrılık sonunda resmiyet kazandı. Aralık ayından beri kulislerde konuşulan "Riquna Williams - Galatasaray" birlikteliği 2022 yılının ilk resmi maçı olacak olan Kayseri Basketbol maçı öncesinde sona ermiş oldu. Kulüpten yapılan açıklamada "Amerikalı oyuncumuz Riquna Williams ve Galatasaray Spor Kulübü arasındaki sözleşme 12.01.2022 tarihi itibari ile oyuncu ile anlaşılarak karşılıklı olarak feshedilmiştir. Riquna Williams'a kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı. 

Bu sezon ligde 7 maçta görev yapan 32 yaşındaki oyun kurucu bu maçlarda 30 dakika ortalamayla sahada kalırken maç başına 12.8 sayı - 5.8 ribaund 3.8 asist istatistiklerini yakalamıştı. Euroleague sahnesinde ise takımımızın önemli bir hücum gücü olan Riquna, maç başına 16.2 sayı - 3.3 asist ve 3.3 ribaund ortalamalarıyla katkı sağlamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0