Dome Torrent'in yardımcıları belli oldu!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Torrent bu sabah itibariyle mesaiye başlarken, İspanyol teknik direktörün ekibi büyük bir merak konusu oldu. Kariyerinde daha önce Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan İspanyol çalıştırıcı, kısa süren teknik direktörlük kariyerinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarını da İstanbul'a getirdi. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent dün geç saatlerde İstanbul'a gelirken, bu sabah antrenmanda takımla tanıştı. Sabah antrenmanında takımın başında yer alan İspanyol çalıştırıcı, 4 kişilik yardımcı kadrosuyla (2 yardımcı, 1 kaleci ve 1 fizik antrenörü) Florya'da çalışmalara başladı. 59 yaşındaki Torrent'in daha önce NY City ve Flamengo'da birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarının da Galatasaray'da görev alacağı iddia edildi. Torrent'in ekibinde ayrıca daha önce Galatasaray altyapısında görev yapan Tuğberk Tanrıvermiş'in de olması bekleniyor. 

Domenec Torrent'in yardımcılıklarını İspanyol antrenörler Jordi Guerrero, Jordi Gris, Ricard Segarra ve Julian Jimenez'in yapması bekleniyor. 

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0