Terim'e önerilen yardımcı belli oldu!

Galatasaray'da devre arası tatilinde gündeme bomba gibi düşen "Guardiola'nın yardımcısı" konusu netliğe kavuşuyor. Başkan Burak Elmas ve yönetici Işıtan Gün'ün yaptığı görüşmeler neticesinde Pep Guardiola kadrosundaki genç yardımcısı Vicens'i önerirken, teknik direktör Fatih Terim konuyla ilgili "haberim yok" diyerek eski öğrencilerini korudu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Giresunspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşma sonrası, yönetimin teknik heyete yapmayı planladığı takviyeler hakkında "Guardiola'nın yardımcılarıyla anlaşıldığı konusunda bilgim yok" demekle yetinmişti. Başkan Burak Elmas'ın bilgisi dahlinde daha önce yardımcı antrenörlük pozisyonu için çalışmalar yapan Işıtan Gün'ün iki farklı isimle görüştüğü ortaya çıktı. Boştaki 59 yaşındaki İspanyol teknik direktör Domenec Torrent'i gelecek dönemleri düşünerek gündemine alan Galatasaray'ın bir numarasına, Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, ekibinde yer alan Pro-Lisans sahibi 38 yaşındaki Carlos Vicens'i de önerdi. 2017 yılından beri İngiliz devinde Pep Guardiola'nın ekibinde yer alan ve 2018-2021 yılları arasında U18 takımının teknik direktörlüğünü yapan İspanyol teknik adam, bu sezon başında A takımda Guardiola'nın üçüncü yardımcısı olarak yer aldı. 

Vicens, yardımcı antrenör olarak gelmeye hazırdı ancak yönetimin bu düşüncesine teknik direktör Fatih Terim'den olumlu dönüş gelmediği öğrenildi. Fatih Terim'in mevcut yardımcıları Selçuk İnan ve Necati Ateş'i yetersiz bulan Başkan Elmas ve kurmaylarının hamlesi de böylece sonuçsuz kaldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0