Terim ekibini değiştirmeyecek!

Süper Lig'de kötü gidişini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile başkan Burak Elmas yardımcı antrenör konusunda karşı karşıya geldi. Deneyimli teknik adam basında çıkan haberler üzerinden yönetime mesaj gönderirken, yardımcı antrenörleri Selçuk İnan ve Necati Ateş ile yola devam etme kararı aldı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Giresunspor'a kaybederek ligde son 10 maçında sadece 2 galibiyet alarak kötü gidişini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yardımcı antrenörleriyle ilgili olarak kararını verdi. Bu sezon yaşanan hayal kırıklıkları sonrası ağır eleştirilere hedef olan Fatih Terim, takımının önceki gün GZT Giresunspor’a 1-0 yenildiği maç sonrası düzenlediği basın toplantısında geleceğe ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Konuşması sırasında “Satır aralarında ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız. Dikkatli okuyun.” ifadesini özellikle kullanan Terim’in en çok üzerinde durduğu konu, yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan’ın durumları oldu. 

Eski öğrencileriyle çalışmaya devam edeceğini, “Bir başarısızlık varsa sorumlu benim. Ben buradayım. Yapılacak bir şey varsa bana yapılsın. İyi zamanda herkesi değiştiririm ama kötü zamanda ‘Kabahat, suç bunlarda’ gibi bir eylemde veya işarette bulunmam” sözleriyle ifade eden Terim, yönetici Işıtan Gün’ün, Pep Guardiola’nın eski yardımcısı Domenec Torrent’le yaptığı görüşmeden haberinin olmadığını da söyleyerek, başkan Burak Elmas’a ‘her şeyi açıkça konuşup samimi olalım’ mesajını verdi.

ESKİDEN OLSA İSTİFA EDERDİM
Günlük başarılar uğruna gençleştirme projesinden vazgeçmeyeceğini dile getiren Terim, “Belki kariyerimin daha önceki dönemlerinde kırılacağım, fevri davranış göstereceğim veya serzenişte bulunacağım yaklaşımları Galatasaray’ın geleceği için göğüslemeye hazırım” diyerek, eskiden olsa ‘istifa kararı’ alabileceği olaylar yaşandığını ima etti. Görevi bırakmayacağını ifade eden Terim’in bu açıklamasının ardından gözler yönetime çevrildi. 

Bugün toplanacak olan Burak Elmas yönetimi eğer radikal bir karara imza atmazsa, Fatih Terim ve ekibi göreve devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0