Galatasaray'da dev zirve: Terim ve Elmas!

Süper Lig'de son olarak Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından Galatasaray'da tabir-i caizse olağanüstü durum ilan edildi. Taraftarların maç içerisinde tepki gösterdiği isimlerden birisi olan teknik direktör Fatih Terim basın toplantısında ayrılık gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtirken, başkan Burak Elmas yönetim kurulu toplantısı öncesinde deneyimli teknik adamla özel olarak görüştü.

Galatasaray'da son olarak Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından olağanüstü durum ilan edildi. Sarı kırmızılılarda Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim, Nef Stadı'nda görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 15 dakika süren toplantının ardından Fatih Terim stattan ayrıldı. Fatih Terim ile yapılan görüşme sonrasında yönetim toplantısına geçildi. Yöneticiler içinde Fatih Terim ile yolların ayrılması yönünde görüşler bulunurken, son kararı ise Burak Elmas verecek. Başkan Burak Elmas'ın devam eden yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapması bekleniyor. 

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Fatih Terim ile ayrılık ihtimali olduğu iddialarını yalanlamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0