1387 gün sonra tarihe geçti!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında iki kez geriye düşmesine karşın sahadan 4 golle ve 3 puanla ayrılan Galatasaray'da gecenin kapanışını yapan Bafetimbi Gomis özel bir geceyi geride bıraktı. Göztepe deplasmanında oyuna girdikten sonra skoru değiştiren Fransız golcü, Rizespor karşısında da galibiyetin mimarlarından oldu. 

57. dakikada Mohamed'in yerine oyuna giren Gomis, bu dakikaya kadar Mohamed ile mücadele eden Rizespor savunmasını oldukça yıprattı ve ön alanda takımına büyük bir katkı sağladı. Fransız golcü oyuna girdikten sadece 7 dakika sonra 64. dakikada kazandırdığı penaltıda topun başına geçti. Bir önceki hafta Göztepe deplasmanında beyaz noktadan 2 kez fileleri havalandırmasına rağmen dün kaleciye takılan yıldız forvet, büyük üzüntü yaşasa da son anlarda kendisini affettirdi. Mücadelenin 90+8. dakikasında Sofiane Feghouli'nin müthiş pasında orta sahadan itibaren topu çok iyi süren Gomis, kaleciyi de geçip, ağları havalandırdı. En son 12 Mayıs 2018'de iç sahada gol atan Gomis, Galatasaray'daki ikinci döneminde tam 1387 gün sonra iç sahada golünü atarken Ali Sami Yen Stadı'nda tüm resmi maçlar arasında oynanan karşılaşmalarda 550. golü kaydeden isim oldu. 

Maçın son düdüğünün ardından uzun bir süre taraftarlar Gomis'i üçlü çektirmek için sahaya çağırdı ve Fransız golcü soyunma odasından dönerek maç sonu taraftarlarla birlikte kutlama yaptı. 

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0