Galatasaray Kadın Futbol Takımı'na yeni sponsor!

galatasaray arma

Galatasaray'da Kadın Futbol Takımı'na yeni bir sponsor bulunduğu açıklandı. Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımının çorap sponsorunun Tacirler Yatırım olduğu resmi siteden duyuruldu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Galatasaray Spor Kulübü olarak Türk Sermaye Piyasalarının öncü yatırım kuruluşlarından Tacirler Yatırım ile 8 yıldan beri sürdürmekte olduğumuz iş birliğimizi 10. yılına taşıyoruz.

Tacirler Yatırım’ın sponsor olarak desteklemeyi sürdürdüğü branşlar arasına Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımımızın sponsorluğunun da eklendiği yeni iş birliği anlaşması imzalandı. 

8 yıldır Galatasaray’ın sermaye piyasalarındaki sponsoru ve çözüm ortağı olmaya devam eden Tacirler Yatırım, bu anlaşmayla Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımımızın çorap sponsorluğunu da üstlenerek, 2 yıl süreyle daha Galatasarayımıza desteğini devam ettirecek."

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0