Domenec Torrent'in Pulgar raporu Burak Elmas'ı şok etti

erick pulgar

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın Gedson Fernandes yerine devre arasında transfer ettiği Erick Pulgar'ın, Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'dan formayı alamaması sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekiyordu. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent'in Erick Pulgar'ı neden oynatmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray, uğruna Gedson Fernandes'ten vazgeçtiği Erick Pulgar ile ilgili şoke edici bir detay ortaya çıktı. Sadece 4 aylığına, Fiorentina'dan sarı-kırmızılılara kiralanan ve yeteri kadar şans bulamaması kafalarda soru işareti oluşturan Pulgar'ın neden oynamadığını Domenec Torrent raporunda açıkladı.

PULGAR, 3 MAÇTA 79 DAKİKA SÜRE ALDI

Galatasaray'a gelmeden önce sezonun ilk yarısında bonservisinin bulunduğu Fiorentina'da sadece 7 maçta 441 dakika forma giyen Pulgar'ın henüz tam olarak hazır olmadığını düşünen Galatasaray'ın hocası Torrent'in ilerleyen haftalarda 26 yaşındaki orta sahaya daha fazla süre verebileceği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın ligde son oynadığı maç olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında yedek kulübesinde yer alan ve şans bulamayan Pulgar, sarı-kırmızılı forma ile toplam 3 maça çıktı. 79 dakika sahada kaldı. (Takvim)

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0