Alpaslan'ın tribüne çıkma sebebi belli oldu!

Süper Lig'e verilen milli ara sonrasında Alanya deplasmanından 1 puanla dönen Galatasaray'da çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Alanya maçı öncesinde takımı kampa alan ve taktik analizlere yoğunlaşan Torrent, maç toplantısında Alpaslan'ın tavırları sonrasında 28 yaşındaki oyuncuyu tribüne gönderdi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; iki hafta önceki Kasımpaşa maçında omuzundan sakatlanan Alpaslan'ın ciddiyetsiz tavırları yüzünden yeni hocası Torrent'i kızdırdığı ortaya çıktı. İspanyol hoca, deplasmanda oynanacak olan Alanyaspor maçına yönelik taktik toplantısında oyuncularına rakipleriyle ilgili en ince ayrıntıyı anlatırken, Alpaslan'ın dinlemediğini ve güldüğünü gördü. Takım içinde disiplini sağlamak isteyen 59 yaşındaki teknik adam, bunun üzerine 28 yaşındaki savunma oyuncusunu odadan çıkardı ve milli stoperi Alanyaspor maçı kadrosuna da almadı. Galatasaray'ın maç kadrosunda yedek kulübesinde iki kaleci (İsmail Çipe ve Berk Balaban) oturması dikkat çekerken, Alpaslan Öztürk ise tribündeydi.

Sezon başında Galatasaray'a gelen Alpaslan, bu sezon tüm kulvarlarda 13 maçta görev yaptı. Kasımpaşa maçında omzundan sakatlanan tecrübeli savunmacının, takımını yalnız bırakmamak adına ameliyat kararını sezon sonuna ertelediği belirtilmişti. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0