Oğulcan Çağlayan kiralandı!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak yaşanan lisans krizi nedeniyle Çaykur Rizespor ve TFF ile mahkemelik olduğu Oğulcan Çağlayan'ın yeni adresi belli oldu. Teknik direktör Fatih Terim ve Domenec Torrent tarafından çok fazla şans verilmeyen 25 yaşındaki hücum oyuncusu ligin ikinci yarısını TFF 1.Lig ekiplerinden Eyüpspor'da geçirecek. 

Galatasaray yönetimi tarafından oyuncunun transfer ve mali şartları hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, basında yer alan haberlere göre Eyüpspor kiralama bedeli olarak 100bin Euro ödemesinin yanı sıra Oğulcan'ın sözleşmesinde de satın alma opsiyonu olarak da 1.5 milyon Euro yer alacak. Bu sezon Galatasaray formasıyla 9 maçta 450 dakika (maç başı 50 dk) sahada kalan Oğulcan bu karşılaşmalarda herhangi bir gol veya asist katkısı sağlayamadı. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0