Bafe dejavu yaşıyor!

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Bafetimbi Gomis hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçını iple çekiyor. Alanyaspor karşısında hazır olmadığı için forma giymeyen Fransız yıldız, tıpkı ilk döneminde olduğu gibi yine Kayserispor karşısında ilk kez sahaya çıkacak..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Bafetimbi Gomis ikinci kez başlayacağı Galatasaray kariyerine dejavu yaşıyor. Galatasaray'a 2017- 2018 sezonu başında ilk imzasını atan Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı formayla ilk Süper Lig maçını Kayserispor'a karşı oynamıştı. Cimbom'un iç sahada 4-1 kazandığı karşılaşmada 2 gol, 1 asistle yıldızlaşan Fransız santrfor, taraftarların gönlüne girmeyi başarmıştı. Yaptığı Aslan sevinciyle milyonları coşturan Gomis, 3.5 yıl sonra döndüğü kulübünde yine ilk maçına aksilik olmazsa Kayserispor karşısında çıkacak. Alanya'da arkadaşlarını tribünden destekleyen Gomis, Antalya'daki kamp sırasında "Dönüşte takımı yemeğe götüreceğim. Genç bir kadroyuz ve takımın tecrübeli bir isme ihtiyacı vardı. Ben bu görevi üstleneceğim" demişti. Oyunculara hem sahada hem saha dışında destek verecek Gomis'in, hafta sonu Kayserispor karşısında ilk 11'de olmasa da sonradan oyuna dahil olması bekleniyor. Fransız yıldız fiziksel olarak ekstra güçlendirme çalışmaları yapıyor.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0