Torrent'in yardımcıları Kayseri'yi izledi!

Süper Lig'de çıktığı ilk 4 maçta galibiyetle tanışamayan Domenec Torrent, yardımcılarıyla birlikte çalışmalarını sürdürürken hafta sonu oynanacak olan Kayserispor karşılaşması için ekibini görevlendirdi. İspanyol teknik adam kupadaki Kayseri - Fenerbahçe maçını analiz ettirirken, gelen rapor sonrasında hafta sonu için planlarını revize etti. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'da göreve gelen Domenec Torrent henüz galibiyetle tanışamadı. İspanyol çalıştırıcının Kayserispor maçıyla birlikte yardımcılarından raporlar istediği öğrenildi. Kayserispor’un kupada Fenerbahçe karşısındaki dirençli futbolu, teknik direktör Domenec Torrent’i tedirgin etti Lige yeni yeni adapte olmaya çalışan İspanyol çalıştırıcı, hafta sonu oynayacakları rakibin durumunu analiz etmek üzere iki yardımcısını Fenerbahçe Ülker Stadı’na göndermişti. Kupa maçını tribünden izleyen iki antrenör Jordi Gris Vila ve Jordi Guerrero Costa, hafta sonu karşılaşacakları rakipleriyle ilgili detaylı bir rapor hazırladı.

Sarı-kırmızılı teknik kadronun, Kayserispor’un takım savunmasına dikkat çektiği öğrenildi. Fenerbahçe karşısında eksik oynamalarına rağmen dirençli bir futbol ortaya koyan rakibin kendilerine sorun çıkarabileceğine değinen yardımcılar, sarı-kırmızılıların avantaj ve dezavantajlarını sıraladı. Uğur Demirok’un gördüğü kırmızı kartın kendilerini de etkileyeceği bilgisine dikkat çeken Torrent’in yardımcıları, Uğur’un yokluğundaki üç yerli tercihin nasıl olacağının da kendi içinde tartıştı. Bu oyuncunun bulunmamasının takım içi dengelerinde fazla sorun yaratmayacağına vurgu yapan Torrent’in iki yardımcısı Vila ve Costa, bir sonraki hafta Göztepe ile oynayacağı için Beşiktaş - Göztepe karşılaşmasını da izleyecek.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0