Omar Elabdellaoui'ye izin yok!

Galatasaray'da sezonun ikinci yarısı için yeni transfer etkisi yaratacak olan Omar Elabdellaoui'nin lisansı çıkartılırken, Norveçli oyuncuya ara transfer döneminde Eyüpspor talip oldu. Gözünden yaşadığı kaza sonrasında uzun bir süre futbola uzak kalan tecrübeli savunmacının ayrılığına teknik direktör Domenec Torrent izin vermedi. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; uzun bir aradan sonra futbola dönen Omar Elabdellaoui, takımla birlikte çalışmalara başlarken ara transfer döneminde TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'dan teklif aldı. Kış döneminin son gününde Oğulcan'ı kiralık olarak kadrosuna katan Eyüpspor yönetimi, yabancı kontenjanı nedeniyle Galatasaray'ın lisans çıkartıp - çıkartmayacağı belli olmayan Omar Elabdellaoui'yi de kiralık olarak istedi. Oğulcan'ın düzenli olarak forma giymesini istediği için transfere izin veren teknik direktör Domenec Torrent, sağ bekte rotasyonda düşündüğü Norveçli oyuncunun transferine izin vermedi. Galatasaray yönetimi de yaşanan bu gelişme doğrultusunda  İspanyol hocanın raporu doğrultusunda Diagne'den boşalan yabancı kontenjanına Norveçli sağ bek eklendi. Koronavirüs rahatsızlığını yeni atlatan Omar, hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçında maç kadrosunda olması beklenirken ilk 11'de ise Sacha Boey görev yapacak. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0