Bir tek Nelsson ayakta kaldı!

Sezon başında kadrosunu gençleştiren ve 3 yıllık proje vaadeden Galatasaray'da son dönemde ayakta kalan tek isim Victor Nelsson oldu. Son dönemde eleştiri oklarının hedefinde olan Cicaldau ve Berkan'ın yanı sıra Morutan'ın da formsuz olması sonucunda ilk 11'in değişmez ismi bir tek Danimarkalı stoper oldu. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği proje isimlerden sadece Victor Nelsson ayakta kaldı. Başkan Burak Elmas geçtiğimiz çarşamba günü menajerlere ödenen ücretleri açıklarken, sarı-kırmızılı kulübün bu temsilcilere astronomik paralar akıttığı ortaya çıkmıştı. Kendi başkanlığında da menajerlere 4 milyon Euro veren Elmas'ın, sezon başında yaptığı transferlerden sadece 1 oyuncunun Göztepe maçında oynaması dikkat çekti. Cimbom'un, İzmir ekibini 3-2 yendiği karşılaşmada sezon başında kadroya katılan isimlerden bir tek Nelsson ilk 11'de ter döktü. 

Sezon başında 6.5 milyon Euro bonservis verilen Cicaldau, 4 milyon Euro'ya alınan Berkan, 2 milyon Euro'ya transfer edilen Barış Alper ve 1 milyon Euro ödenen Sacha Boey kulübedeydi. Ayrıca toplam maliyeti 5.2 milyon Euro olan Morutan da maç kadrosuna alınmamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0