Torrent hücum istiyor!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren ve Göztepe karşısında aldığı galibiyetle birlikte derin bir nefes alan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent gözüne iç sahada oynanacak olan Rizespor maçını kestirdi. İspanyol teknik adam, taraftarının önünde hücumcu bir oyun ortaya koyarak özgüven kazanmak istiyor. 

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın başında çıktığı 7. maçında galibiyetle tanışan Domenec Torrent, kazandıkları Göztepe maçının son bölümünde oynanan oyundan memnun kaldı. İzmir deplasmanında başladığı ilk 11'ini 62. dakikada değiştirmeye başlayan İspanyol teknik adam, takımının önde baskı kurduğunu gördü. Peş peşe ataklarını sürdürürken penaltı kazanarak öne geçen sarı-kırmızılılarda Torrent, evinde ağırlayacakları Çaykur Rize maçına da Gomis, Ciculdau, Berkan ve Emre Kılınç'ı birlikte maça başlatacak. Geçtiğimiz hafta bu 4 isim oyuna dahil olduktan sonra kıpırdanan Aslan'ın evinde oynayacağı Çaykur Rize maçını da kazanarak artık istikrar yakalamak istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0