Takımın yeni lideri Semih Kaya..

Süper Lig'de uzun bir aradan sonra kazanan ve küme düşme hattından uzaklaşan Galatasaray'da ara transfer döneminde takıma katılan Semih Kaya, takım içerisinde yaptıklarıyla alkış topladı. Tecrübeli oyuncu Rizespor maçı öncesinde takım arkadaşlarını yemekte ağırlarken, soyunma odasında da liderlik rolünü üstlenmeye başladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ligde sıkıntılı günler geçiren ve 6 maç aradan sonra ilk galibiyetini Göztepe’den alan Galatasaray’da takımının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bugünlerde tecrübeli oyuncular sorumluluk alıyor. Sarı kırmızılılarda ara transfer döneminde takıma katılan Bafetimbi Gomis’ten sonra Semih Kaya da sorumluluk aldı ve Çaykur Rizespor maçı öncesinde takımı aynı masada buluşturdu. Takıma yemek veren Semih Kaya’nın düzenlediği organizasyona futbolcular eşleri ile birlikte katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan tecrübeli futbolcu “Galatasaray takımının birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu günlerde bu formaya, armaya yakışan şekilde mücadele edip hep beraber ayağa kalkacağız” dedi.

YÖNETİMDEN TAKDİR TOPLADI
Dün 31 yaşına giren Semih Kaya’nın yemek sonrasında doğum günü kutlandı ve pasta kesildi. Bu arada Semih’in sorumluluk alması Galatasaray camiası ve yönetimi içinde de takdir topladı. Devre arası takıma kazandırılan Semih Kaya, henüz forma giymese de saha dışında yönetiminin öngördüklerini ise fazlası ile yerine getirdi. Aidiyet duygusu yüksek ve ağabey karakterini taşıyacağı için alınan Semih, Kayseri maçında 6 işareti yapan İbrahim Akdağ’a tepki gösteren tek isim olmuştu. Olaylı sona eren Göztepe maçında ise tünelde tek tek tüm takım arkadaşlarını soyunma odasına soktuktan sonra içeri girmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0