Domenec Torrent: Kendimizi geliştirdik


Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor karşısında 4-2 kazanan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yoğun çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Torrent, “Bence güzel bir maç oldu. Bizim çok fazla fırsatımız vardı. Birçok pozisyonumuz vardı. Onlar da iki gol buldular ancak az pozisyonları vardı. Güzel oynadık. Bir ay boyunca antrenman yaptık. Bu bir aylık antrenman sürecinde kendimizi geliştirdik. Sezon öncesi gibi hazırlık yaptığımızı düşünüyorum. Bunun sonucunu aldık. Geçen haftaki maçtan sonra genel olarak sonuçtan memnunum. Üç puanı almamız güzel bir şey.” diye konuştu.

Oyuncu tercihleriyle ilgili Torrent, “Bazen hocaların aldığı kararlar sahayı doğrudan etkileyebiliyor. Hangi oyuncunun girip çıktığı o kadar önemli olmayabiliyor. Babel’i oyundan almak veya oyuna koymak bazen sonucu etkileyebiliyor. Bu her oyuncu için değişebiliyor. Rotasyon yapıyorum. Rotasyonun pozitif etkilerinin olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0