Kerem için karşı karşıya!

Bu sezon gösterdiği performansla Galatasaray'ı sırtlayan isimlerin başında gelen Kerem Aktürkoğlu taliplerini arttırmaya devam ediyor. Bir süredir Avrupa kulüplerinin radarında olan 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Fransızların iki büyük kulübü karşı karşıya geldi! 

Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın bu sezon parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performansla Fransız devlerini peşine taktı. Bu sezon takım olarak tarihinin en kötü günlerini geçirmesine karşın Galatasaray'da ayakta kalan tek isim olan genç kanat oyuncusunu Marsilya ve Lyon kulübünün scoutları yakından takip ediyor. Lyon yönetimi ara transfer döneminde takımdan ayrılan ve MLS ekibi Chicago Fire'a transfer olan Xherdan Shaqiri'nin yerini Kerem Aktürkoğlu ile doldurmak istiyor. Fransız kulübünün uzun süredir Türk yıldızı izlediği ve sezon sonunda teklif yapma hazırlığında olduğunu da belirtildi. Öte yandan Marsilya'nın da yıldız futbolcu için devreye girdiği ve Galatasaray ile bonservis için görüştüğü ifade edildi. Marsilya'nın bonservisini alacağı Cengiz Ünder'in yanına Kerem Aktürkoğlu'nu da düşündüğü aktarıldı. 

Bu sezon Galatasaray formasıyla 38 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 9 gol - 8 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki futbolcu Milli Takım'da ise 8 maçta görev yapıp rakip ağları 3 kez sarstı.

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0