Feghouli ilk teklifi geri çevirdi!

Galatasaray ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sofiane Feghouli için ülkesi Cezayir'den çarpıcı bir iddia geldi. Galatasaray yönetiminin yıldız oyuncuyla yeni kontrat görüşmelerine başladığını ancak ilk görüşmelerin olumsuz geçtiği aktarıldı. 

Cezayir'de yayın yapan competition.dz isimli internet sitesinde yer alan haberde; Galatasaray'ın sezon sonu kontratı bitecek olan 33 yaşındaki futbolcuya yeni kontrat teklif ettiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Galatasaray'dan bonuslarla 4 milyon Euro'nun üzerinde bir yıllık ücret alan Feghouli'nin ise kendisine sunulan yeni sözleşmedeki şartları yeterli bulmadığı ve bu yüzden yeni kontrat teklifine olumsuz baktığı ifade edildi. Feghouli ile ilgili yer verilen haberde Galatasaray'ın pandemi sonrası ekonomik sorunlar yaşadığı belirtilirken, kulübün de Süper Lig 'de tarihinin en kötü günlerini geçirdiğine vurgu yapıldı.

Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın: 👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0