Galatasaray NEF hazırlık maçını yenileriyle kazandı!

Türkiye Kupası'nda yarı finalde Fenerbahçe Beko'ya kaybeden Galatasaray NEF erkek basketbol takımı, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Bahçeşehir Koleji ile hazırlık maçında karşılaştı. Yeni transferimiz Vasilije Pušica'nın tabir-i caizse ayağının tozuyla çıktığı karşılaşmada takımımız sahadan 91-81'lik galibiyetle ayrıldı. 

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada Galatasaray ilk çeyreği 19-20 geride kapatmasına karşın devreyi 40-34'lük skorla önde tamamladı. Soyunma odası dönüşünde savunmadaki etkinliğini sürdüren Ekrem Memnun'un takımı final periyoduna 13 sayı önde girdi. Galatasaray son bölümde farkı korumaya devam etti ve sahadan 91-81'lik galibiyetle ayrıldı.

Yeni transferlerimiz Vasilije Pušica ve Maurice Ndour karşılaşmada ürettikleri 17 sayı ile maçın en skorer isimleri olurken; 15 sayı - 5 ribaund - 6 asistlik performans ortaya koyan Melo Trimble da galibiyette pay sahibi oldu. Karşılaşmada çift hanelere çıkan diğer isimler ise 10 sayı üreten Kerry Blackshear ve Canberk Kuş oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0