Florya'da seferberlik ilan edildi!

Süper Lig'de uzun zamandır galibiyete hasret kalan Galatasaray'da gündemin ilk sırasında Kayserispor karşılaşması var. Başkan Burak Elmas, dün antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcularla görüşürken; Florya'da tabiri caizse seferberlik ilan edildi! 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; ara transfer döneminin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da artık tek gündem maddesi, hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçı.. 4 haftalık mağlubiyet serisinin ardından Alanyaspor deplasmanından beraberlikle dönen Galatasaray 'da, artık tek çıkış yolu galibiyet olarak görülüyor. Kayseri'nin Kadıköy'de Fenerbahçe 'yi yenerek tur atladığı kupa maçını ekibiyle birlikte televizyondan takip eden Domenec Torrent, detaylı bir analiz hazırladı. İspanyol hoca, Kayseri'yi yıkmanın formülü olarak, hücum ağırlıklı bir oyunu tercih edecek. Torrent'in son planı; Gomis ve Halil'i ön tarafta birlikte kullanmak, kanatlarda yine Kerem ve Emre Kılınç'la başlamak, orta sahada da Erick Pulgar'ın yanında Cicaldau'yu oyun kurucu olarak görevlendirmek. Torrent, Nef Stadı'nda taraftarın da desteğine güvenerek baskılı bir hücum şablonu çizdi.

OYUNCULARA MAAŞ DOPİNGİ
Diğer taraftan Galatasaray Yönetimi de zorlu mücadeleye büyük önem veriyor. Başkan Burak Elmas, dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek hem Torrent'le hem de futbolcularla görüştü. Sarı-Kırmızılıların bir numarası, yaptığı ziyarette teknik ekibe "Yanınızdayız" mesajı verirken oyuncularla da yapılan toplantıda "Size güveniyorum. Bu maçı kazanacağınızdan şüphem yok" ifadesini kullandı. Ayrıca gecikmiş alacaklarla ilgili de bir çalışma yapıldığı ve önümüzdeki günlerde tüm oyunculara önemli ölçüde bir ödemenin daha gerçekleşeceği belirtiliyor.

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0