Gençlik aşısına yeni operasyon!

Sezon başında yeni bir yapılanmaya giden ve genç ağırlıklı oyuncularla yola çıkan Galatasaray'da evdeki hesap çarşıya uymayınca transfer planlarında da değişiklikler gerçekleşti. Kadrosunu büyük oranda gençleştiren ve ileriki dönemde satışlar gerçekleştirerek bonservis girdisi hedefleyen Cimbom'da yeni sezon için bu sezonun aksine tecrübeli isimler gündeme geldi.

Yurtdışında çıkan haberlere göre, Galatasaray yönetimi gelecek sezonun kadro planlamasına başlarken bu sezonun aksine tecrübeli isimlere gözünü dikti. Gençleştirme operasyonu ile girdiği sezonda her ne kadar Avrupa'da namağlup bir üst tura çıksa da, ligde tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, kötü gidişe dur demek için ara transferde deneyimli isimlere yönelmişti. Bu planlama önümüzdeki sezon öncesi de devam edecek. Avrupa medyasından farklı kaynaklar, bunun göstergesi..

İngiliz medyasında The Sun'da çıkan haberlere göre; Cimbom, İtalyan devi Inter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arturo Vidal'e talip oldu. Haberin detaylarında Şilili tecrübeli oyuncuya Tottenham ve Marsilya'nın da talip olduğu vurgulandı.

Fransız medyasının gündemindeki isim ise Jason Denayer. 26 yaşındaki Belçikalı savunmacının adı, Lyon ile kontrat yenilememesinin ardından bir kez daha 2015-16 ve 2017-18 sezonlarında kiralık olarak oynadığı Galatasaray ile anılıyor.

İtalyan medyasına göre ise; Udinese ile kontratı sonlanacak Jens Stryger Larsen'in rotası Galatasaray olacak. Tecrübeli savunmacının ismi sezon başında da Galatasaray ile anılmış ancak yüksek bonservis maliyeti nedeniyle transfer gerçekleşememişti. 



📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0