Gomis formayı istedi!

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, devre arasında Bafetimbi Gomis'i renklerine katmıştı. Fransız golcü, transferinin ardından ilk maç olan Alanya deplasmanında hazır olmadığı için forma giymezken Kayserispor maçında oynamak için teknik direktör Domenec Torrent'ten forma istedi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Bafetimbi Gomis, teknik direktör Domenec Torrent ile özel görüşme yaptı.  Al Hilal'de son maçını 21 Ocak'ta Al-Batin karşısında oynayan Bafetimbi Gomis, geldiğinden beri çok yoğun çalışıyor. 36 yaşındaki futbolcu, Antalya kampı sırasında, "Alanya karşısında olmayacağım ancak Kayserispor karşısında hazır hale geleceğim. O maçta oynamak istiyorum" diye konuşmuştu. Fransız futbolcu, hafta içerisinde yapılan taktik çalışmadan sonra teknik direktör Domenec Torrent ile özel olarak görüştü.  Tecrübeli golcünün İspanyol çalıştırıcıya, "Oynamak için hazır durumdayım. Görev verirseniz elimden geleni yaparım." dediği öğrenildi. Torrent'in son kararını bugün yapılacak olan çalışmadan sonra vereceği belirtildi. 

📺 Eski Açık'ın yeni bölümü yayında.. Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Alanya maçını, yeni kalecimiz Inaki Pena'nın ilk maç performansını, Burak Elmas yönetimi ve transfer dönemini masaya yatırdık! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0